side_banner

Nyheder

Messe Frankfurt 2024 – Start det nye år med hovedpapir

微信图片_20240126163829

Main Paper SL startede et spændende nyt år ved at deltage i den prestigefyldte Messe Frankfurt i starten af ​​2024. Det var niende år i træk, at vi har deltaget aktivt i Ambiente-udstillingen, som er velorganiseret af Messe Frankfurt.

Deltagelse i Ambiente har vist sig at være en levende platform for Main Paper SL, hvor vi ikke kun fremviser vores brand og produkter, men også skaber meningsfulde forbindelser med et globalt publikum.Showet er en stærk katalysator for at promovere vores brand, og sætter os i stand til at engagere os med venner og kolleger over hele verden og få værdifuld indsigt i branchens tendenser og udviklinger.På messen viste vi vores professionelle fine art-linje Artix, vores basisprodukt MP-linje, sampack og Cervantes, som har modtaget mange forbrugerfavoritter, samt vores Netflix co-brand og Coca-Cola co-brand, som er blevet godt modtaget af markedet.

Ambiente er den førende internationale udstilling for forbrugsvarer, der konstant tilpasser sig ændringer på markedet og viser en bred vifte af unikke produkter, udstyr, koncepter og løsninger. Ambientes handelsbesøgende omfatter indflydelsesrige købere og beslutningstagere fra hele distributionskæden.Det er mødestedet for kommercielle indkøbere fra en bred vifte af brancher, serviceudbydere og specialiserede besøgende såsom arkitekter, indretningsarkitekter og projektplanlæggere.

Main Paper SLs konsekvente tilstedeværelse på Ambiente understreger vores forpligtelse til at forblive på forkant med industridynamikken, lancere innovative produkter og forbinde med et globalt netværk af fagfolk. Main Paper SL bruger denne platform ikke kun til at fremvise vores produkter, men også til aktivt at promovere og bevare ajour med udviklingstendenser inden for forbrugsvarer.


Indlægstid: 01-02-2024