side_banner

Nyheder

MAIN PAPER CUP Campus recitationskonkurrence og femte globale kinesiske recitationskonkurrence udvælgelsesceremoni prisceremoni

Den 28. maj 2022 afholdt Overseas Chinese School i Madrid en særlig begivenhed for at fejre den internationale børnedag "1. juni".Arrangementet afholdt også udvælgelsesaktiviteterne til [MAIN PAPER CUP] Campus Recitation Competition og den femte Global Chinese Recitation Competition Award Ceremoni.

图片1

Denne begivenhed afspejler skolens vilje til at dyrke unge talenter og fremme kinesisk kultur i udlandet.Som en stærk tilhænger af uddannelse og en fortaler for den oversøiske udvikling af kinesisk kultur, spillede MAIN PAPER en afgørende rolle for denne begivenheds succes.MAIN PAPER har altid anerkendt vigtigheden af ​​at fremme kinesisk uddannelse og fremme udviklingen af ​​oversøiske kinesiske samfund, og har aktivt påtaget sig sit ansvar.

Højdepunktet ved arrangementet var elevernes recitationer, hvor de entusiastisk fremførte gammel kinesisk prosa, moderne poesi og noveller.Den følelsesladede forestilling fængslede publikum, som omfattede lærere, forældre og særlige gæster.Udover at recitere viste eleverne også udsøgte kinesiske malerier, som demonstrerede deres kunstneriske talenter og berigede alles kulturelle oplevelse yderligere.

图片2

Denne begivenhed giver ikke kun eleverne en platform til at vise deres talenter, men minder også folk om vigtigheden af ​​at pleje den yngre generation.Som man siger, "Stærke unge mennesker gør landet stærkt."De vidunderlige optrædener af oversøiske kinesiske børn har givet os inspiration og håb for fremtiden.Deres dedikation til at beskytte og fremme kinesisk kultur er et vidnesbyrd om potentialet og håbet for den nye generation.

Denne begivenhed modtog deltagelse og støtte fra MAIN PAPER og var en komplet succes.MAIN PAPER er forpligtet til at fremme kinesisk uddannelse og kultur og har en betydelig indflydelse på væksten og udviklingen af ​​oversøiske kinesiske samfund.

Alt i alt er arrangementerne arrangeret af Overseas Chinese School i Madrid en fejring af den unge generations talent, kultur og potentiale.Det minder folk om vigtigheden af ​​at dyrke og støtte unge talenter og sprede kinesisk kultur i udlandet.Succesen med denne begivenhed er et vidnesbyrd om dedikation og støtte fra organisationer som MAIN PAPER, hvis engagement i kinesisk uddannelse og kultur fortsat har en positiv indvirkning på det globale kinesiske samfund.

 


Indlægstid: 10-november 2023